Det får dit barn hos Skolen Fri

Har du et barn, som ikke trives blandt de traditionelle rammer, og som har specifikke læringsbehov? Så vil du opleve, at Skolen Fri er stedet, hvor der er plads til forskellighed, frilæring og fokus på det enkelte barn. Skolen Fri er et tilbud, der rummer et væld af gode tiltag og fordele for både lærere og elever – og så findes det ikke i samme omfang andre steder i Danmark. Hos Skolen Fri er fokus på barnets trivsel og læring, derfor fokuserer vores undervisning på frilæring og lystbetonet læring. Desuden er der hos os en tydelig, genkendelig struktur i undervisningens opbygning og børnene får lektioner samme tidspunkt alle hverdage. Vi samarbejder desuden med BØRNS VILKÅR om at optimere vores tilbud og børnenes trivsel. 

Lærere

Undervisning

Krav fra kommuner

Online platform

Pris pr. barn pr. måned: 1.600 kr. (mulighed for 20% søskenderabat).

Mulighed for gratis og uforpligtende prøveuge.

Ingen bindingsperiode.

Prisen er tilsvarende prisen for en friskoleplads.

Adgang til online portaler

Alle elever hos Skolen Fri får adgang til en række online læringsportaler.

Clio er Danmarks største digitale undervisningsforlag. De laver 100% digitale læremidler i alle fag plus mere.

GoLittle PLAY er verdens bedste lyd til børn og en helt ny udgave af de klassiske og “gammeldags” lydbøger, som du kender fra andre apps. Der er mange lærings podcasts indenfor mange fagområder som børnene kan nyde, og lære på en spændende måde.

emat.dk er en meget brugervenlig matematikportal. Eleverne kan løse matematikopgaver svarende til 1.-10. klassetrin på en sjov og motiverende måde. Der er gode muligheder for en differentieret matematikundervisning bl.a. gennem den adaptive træning. emat.dk udvikler løbende portalen og har gennem de sidste 13 år været den mest benyttede matematikportal i Danmark.

Ordbogen.com har samlet alle dine ordbøger på ét sted. Og de vejer ikke mere end din smartphone, tablet eller bærbare computer – de er nemlig digitale og fungerer på alle dine enheder. Ordbogen.com har over 135 ordbøger, fra børneordbøger til tekniske opslagsværker, på over 40 sprog. Ordbogen.com’s digitale ordbøger vokser hele tiden og er altid opdaterede. Vi tilføjer nemlig dagligt nye ord og oversættelser.

Forlaget Kluddermor udvikler undervisningsmaterialer ud fra filosofien, “travle hænder giver travle hjerner”. Hos Kluddermor tror man på, at barnet lærer bedst ved at være aktivt og personligt involveret i egen læreproces. Hos Forlaget finder du et væld af klemmeopgaver, velcrotavler, kopiark, læringsspil, drejebøger, modellérplader og pusleord mm. Alle med det formål at gøre barnet til aktiv deltager i egen læseudvikling.​ Hos Forlaget Kluddermor er der særlig fokus på barnets læseproces, og til dette formål er der udviklet “Kluddermors 12 Læseværksteder”.

TxtAnalyser er et sprogværktøj, der kan korrigere stavefejl og grammatiske fejl i realtid. TxtAnalyser kan også måle og føre statistik over skriftlige udvikling og kompetencer. TxtAnalyser hjælper med korrekt retskrivning og grammatik. Elever finder selv og forstår egne fejl, hvilket øger tekstkvaliteten. TxtAnalyser analyserer og understreger tekster for grammatik- og stavefejl og tilbyder huskeregler og forklarende videoer til, hvordan man selv kan tilrette dem. Alt dette foregår i realtid, mens den lærende befinder sig i en læringstilstand. Undersøgsfunktionen giver eleven et overblik over nutid og datid, sætningsled og forskellige ordklasser, der hjælper dem med bl.a. at skrive i den korrekte tid, producere beskrivende tekster og kommatering.

AppWriter er en pakke af værktøjer, der støtter ordblinde elever og studerende i at læse og skrive. Programmet har de samme funktioner, som du kender fra CD-ORD eller IntoWords, og virker på tværs af platforme. Det vil sige at AppWriter for eksempel både virker på Mac og PC. Svært ved at få tanker ned på papir og finde de rigtige bogstaver? Er læsning og skrivning noget, du generelt prøver at undgå? Læse- og skrivevanskeligheder kan være begrænsende, men med AppWriter får du hjælp til at læse og skrive gennem en række funktioner såsom tale-til-tekst, ordforslag og OCR-scanning. Alt tekst kan nemt læses højt med AppWriter, såsom bøger, sociale medier og nyheder.

Alle som går i skole hos Skolen Fri får gratis adgang til Microsoft Office 365 Education hvis man ønsker det. Det inkluderer bl.a. følgende programmer: Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. 

Restudy er Danmarks største samling af online VIDEO UNDERVISNING. Restudy blev etableret i 2009 og bygger på grundstenen om adgang til kvalitetsundervisning døgnet rundt uanset sociale arv, evner, manglende mobilitet samt valg af skole og uafhængigt af underviserne. Test i et utal af quizzer, som er fremstillet af lærere og er derfor med til at forbedre forståelsen for emnerne.

Fysik-Kemi-Tjek er først og fremmest en stor opgavesamling (trænings- og test opgaver), der fungerer som et godt værktøj til evaluering og repetition i den daglige undervisning. Idet eleverne møder forskellige opstillinger og forskellige typer af “svar-funktioner” som checkbokse, radioknapper, drop-downs og træk/slip-knapper. Opgavesættene har et overskueligt og indbydende layout (se opgave-eksempler) med mange billeder og forskellige former for illustrationer. Alle opgavesæt er selvkontrollerende, og alle opgavesæt har markering af dækkede områder i Fælles Mål. Opgavesættene ajouføres løbende, og der er som regel altid et eller flere aktuelle opgavesæt. Lærere har fuld adgang til at gennemse, afprøve og se rigtige svar (facitliste) for samtlige opgavesæt.

Vi samarbejder med Leg og Lektie, hvor lærerne i Skolen Fri må benytte sig af indholdet i undervisningen, og forældre kan desuden frit bruge deres materiale. Visionen med Leg og Lektie er, at lege, skabe nysgerrighed og implementere læring i hverdagens situationer. en masse materialer til print eller online, som har fokus på læring. Du får råd til gode vaner i hjemmet, som lægger op til læring. Leg og Læring har desuden en online butik, hvor man kan købe materiale, som du kan se ved at klikke HER

Få rabat hos vores samarbejdspartnere

Skolen Fri har en række dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe dit barn til bedre læring, samt give dig som forælder sparring til at hjælpe dit barn bedst muligt.

Foreningen Fri Læring er dannet af en gruppe hjemmeundervisere for at skabe et nationalt netværk, der har mulighed for at formidle arrangementer, fælles udflugter og aktiviteter etc. Fri Læring arbejder desuden for at varetage hjemmeunderviseres interesser, ligesom den yder rådgivning til nuværende og kommende hjemmeundervisere. 

Hvis du er medlem af Fri Læring giver vi 20% rabat den første måned hos os, så prisen er 1.280 kr. første måned.

Lene fra Oldenburg Rådgivning tilbyder retslig og specialpædagogisk rådgivning til forældre, der har børn med særlige behov. Rådgivningen giver svar på de væsentlige lovgivningsmæssige spørgsmål forældre står med, når de har et barn med behov for særlig støtte.
Lene hjælper i kraft af sin egen erfaring med skolesystemet og den kommunale forvaltning især med at guide forældre igennem systemet på en konstruktiv og løsningsorienteret måde, så man som familie opnår det man gerne vil. Se mere her: www.oldenburgraadgivning.dk

Forældre til børn hos os får 10% rabat på prisen hos Oldenburg Rådgivning

Louise fra Kompaz tilbyder forløb for forældre til børn med autisme, ADHD/ADD, skolevægring eller anden psykisk sårbarhed. Louise hjælper forældre med at navigere i forældreskabet og med at forstå lige netop deres barn, så de opnår viden om, hvordan de som forældre bedst møder, støtter og hjælper barnet. Dermed får barnet og familien en bedre hverdag. Læs mere her: www.kompaz.dk 

Forældre til børn hos os får 10% rabat på forældreforløbet Barnets Kompas samt 5% rabat på kurser, samtaler og andre ydelser hos Kompaz. 

Forlaget Elysion udgiver letlæste bøger og undervisningsmaterialer primært til brug i 1. til 6. klasse i Folkeskolen, men også til brug ved undervisning af tosprogede elever – voksne som børn. Materialerne dækker undervisning indenfor områderne: dansk, tysk, matematik og tosprogede. Klik på banneret ovenfor, hvis du vil se udvalget.

Forældre til børn hos os får 35% rabat på priserne hos Elysion

ABC Leg er et kvalitetsstempel på lærende og udviklende legetøj samt unikt undervisningsmateriale, som får leg og læring til at gå i ét. ABC Leg udvikler anderledes udviklende legetøj og undervisningsmateriale til børn, som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. dansk, matematik, sprog og social samspil. Klik på banneret ovenfor, hvis du vil se udvalget.

Forældre til børn hos os får 20% rabat på priserne hos ABC Leg

Legebyen har mange ting til børn, men også en underkategori som hedder “indlæring”, hvorunder der er mange sjove, spændende og lærende ting. Klik på banneret ovenfor, hvis du vil se udvalget.

Forældre til børn hos os får 5% rabat på priserne hos Legebyen.dk