Hvordan starter mit barn i Skolen Fri?

Opstart

Efter at du har tilmeldt dit barn i Skolen Fri, får du en velkomstmail med yderligere informationer.

Her står bl.a. en masse om, hvad I kan gøre for at forberede jer/jeres barn bedst muligt, ligesom der er konkrete information vedrørende hvordan man tilgår undervisningen og det online klasseværelse.

Hvis I endnu ikke er 100% sikre på, om Skolen Fri er noget for jer, kan I få en helt gratis og uforpligtende prøveuge. Denne kan I enten tilvælge nederst når I udfylder tilmeldingsformularen (der er ingen binding, så hvis I fortryder efter første uge, kan I bare blive meldt ud igen). Ellers kan I kontakte os på 72 15 45 45 for at komme i gang med prøveugen.

For at gøre tilmeldingsprocessen så simpel som mulig for jer, kan I enten udfylde vores online tilmeldingsformular eller kontakte os for at tage en nærmere snak og blive indskrevet.

Vi ved, hvordan et behov for skoleskifte kan opstå akut, så selvom skoleåret egentlig løber fra august til juni, tilbyder vi alligevel, at man kan starte hele året (også i ferier).

Opstart er altid på en mandag, så lærerne har mulighed for at forberede sig bedst muligt til mødet med sin nye elev.

Hvis I er i tvivl om, om online skole er den helt rigtige løsning for jer, kan I altid få en gratis og uforpligtende prøveuge. Læs mere i spørgsmålet nedenfor: “Er det muligt at få en prøveperiode i Skolen Fri?”.

Ja, vi tilbyder en helt gratis og uforpligtende prøveuge!

Med en prøveuge kan barnet prøve hvordan det er at følge undervisning online, ligesom han/hun kan møde alle lærerne i klassen og prøve alle fag på skemaet.

I kan enten tilvælge prøveugen nederst når I udfylder tilmeldingsformularen (der er ingen binding, så hvis I fortryder efter første uge, kan I bare blive meldt ud igen). Ellers kan I kontakte os på 72 15 45 45 for at komme i gang med prøveugen.

Alle børn! Vi har både børn i Skolen Fri, hvor forældrene har valgt os til af mange forskellige grunde, men også forældre med børn i mistrivsel i det traditionelle skolesystem. I Danmark har vi undervisningspligt og ikke skolepligt ifølge Grundloven (§ 76), så mulighederne for at lære er mange. Læs mere i punkterne lige herunder.

For at deltage i undervisningen skal I gå trykke på ”Klasseværelser” i menuen og bruge den kode, I har fået tilsendt i velkomstmailen, til at logge ind. Derefter skal barnet klikke på sin klasses dør.

Her skal I godkende, at programmet må bruge webkamera og mikrofon (det er frivilligt, om man vil gøre brug af det i undervisningen, men programmet skal have svar for at virke).

Nu er I inde i det online klasseværelse med læreren og de andre elever.

Hvis I er i tvivl om noget, kan I også se proceduren på YouTube.

Andre spørgsmål

Hvis du ikke kunne finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os