Tilmelding til Skolen Fri

Ønsker du at tilmelde dit barn eller dig selv til Skolen Fri, kan du gøre det her. Du udfylder blot nedenstående formular, og så sender vi et velkomstbrev med alle praktiske informationer. Du, din partner og evt. barn er også meget velkomne til et online møde eller telefonsamtale inden tilmelding, hvor I kan få afklaring på alle de spørgsmål, I måtte sidde med. I så fald bedes I kontakte os via mail eller på vores kontaktside.

Der er ingen binding, men man får heller ikke penge tilbage hvis man stopper midt i en måned.

Der er også mulighed for en prøveuge for at se, om vores skole giver mening for netop dit barn. Har du to eller flere børn, der skal gå i Skolen Fri, kan du få søskenderabat på 20%.

Man kan tilmelde et barn to hold/skemaer og dermed få 20 lektioner ugentligt. Samtidig får du 20% rabat på andet hold/skema.

Skoleåret løber fra august til juni, men vi optager løbende elever gennem hele skoleåret (også i ferier).

Pris for private er 1.600 kr. pr. måned.

Pris for kommuner/institutioner er 2.500 kr. pr. måned.

Prisen for eneundervisning er 799 kr. pr. måned. Du får 30 minutters 1:1-undervisning med en lærer pr. uge, og læreren har i den forbindelse tid til forberedelse og evaluering.

Pris for enkelte fag er 500 kr. pr. fag hvis det er dansk eller matematik og 300 kr. hvis det er andre fag.

Juli måned er betalingsfri.

Vil man nøjes med at købe adgang til portalerne (er inklusiv hvis man går i en online klasse), kan man gøre det på vores anden hjemmeside her: www.portalplus.dk

Du kan evt. søge støtte her hos Jaschafonden, som støtter “et meget stort antal privatpersoner med særlige behov, hovedsagelig som følge af deres handicap eller alvorlig sygdom”. Klik HER for at se mere.