Tilmelding til Skolen Fri

Ønsker du at tilmelde dit barn eller dig selv til Skolen Fri, kan du gøre det her. Du udfylder blot nedenstående formular, og så sender vi et velkomstbrev med alle praktiske informationer inden for 24 timer. Du, din partner og evt. barn er også meget velkomne til et online møde eller telefonsamtale inden tilmelding, hvor I kan få afklaring på alle de spørgsmål, I måtte sidde med. I så fald bedes I kontakte os via mail eller på vores kontaktside.

Ved tilmelding er bindingsperioden løbende måned plus måneden efter.

Der er også mulighed for en prøveuge for at se, om vores skole giver mening for netop dit barn. Har du to eller flere børn, der skal gå i Skolen Fri, kan du få søskenderabat på 20%.

Du kan tilmelde dit barn to hold/skemaer og dermed få 20 lektioner ugentligt. Samtidig får du 20% rabat på andet hold/skema.

Skoleåret løber fra august til juni, men vi optager løbende elever gennem hele skoleåret.

Juli måned er betalingsfri.

Vi starter pr. 8. august 2022 en 0. klasse op, hvor der vil være en daglig lektion med grundlæggende læring som indføres på en mild, spændende måde i trygge rammer. De fem lektioner i løbet af ugen vil være tre dansk lektioner, to matematik lektioner og en engelsk lektion. Prisen vil være 800 kr. pr- måned for at gå i 0. klasse.

Tilmeld dit barn en online klasse

1.600 kr. pr. måned

Prøveuge i en online klasse

GRATIS og helt uforpligtende