Minecraft Education

Vi har Minecraft Education klasser for enten børn i 1.-3. klasse, 4.-6. klasse eller børn i 7.-9. klasse. En Minecraft Education klasse fungerer som vores andre klasser, men fagene inddrages igennem Minecraft Education. Prisen er som de andre klasser. Minecraft Education er en særlig udgave af det populære spil med særlige funktioner og indhold til skolebrug. Det kan bruges i alle fag og udvikler også andre kompetencer som f.eks. samarbejde, kreativitet og kommunikation. Spillet kan bruges på klasse-niveau, i mindre elevgrupper eller af eleverne individuelt. Med indbyggede værktøjer som f.eks. den ‘forenklede læser’ til højtlæsning og oversættelse, kan de fleste elever uanset alder og faglige udfordringer være med. Minecraft Education er en spilbaseret læringsplatform, der fremmer kreativitet, samarbejde og problemløsning i et fascinerende digitalt miljø. Undervisere over hele verden bruger Minecraft Education til at visualisere abstrakte koncepter og engagere børn på tværs af undervisningsfag.

Minecraft Education indeholder hundredvis af standardlektioner og STEM-forløb, lektioner om digitalt medborgerskab, social-emotionel læring, lighed og inklusion, undervisningsværktøjer, begyndervejledninger og inspirerende byggeudfordringer.

Byg f.eks. et periodisk system i spillet med ressourcepakken Kemi eller gå på opdagelse i mere end 300 fantastiske Minecraft-verdener om alt fra havbiologi til social-emotionel læring, lighed og inklusion, oldtidshistorie, rumfart og meget mere.

Funktioner som kamera, bog og fjerpen og tavler hjælper eleverne med at dokumentere deres arbejde, f.eks. ved at give dem mulighed for at gemme fotos som genstande på deres lager.

Alt i alt en fantastisk, spændende mulighed for at være sociale online på en anden måde, samtidigt med børnene lærer mange faglige områder.

Prisen pr. måned er som hos de andre klasser i Skolen Fri, men 1.-3. klasse har kun 45 minutter pr. dag, så derfor er prisen der 1.275 kr.