Mød os herunder

Hos Skolen Fri undervises eleverne af en række velforberedte og dedikerede lærere, som alle er seminarieuddannede. Samtidig er de efteruddannet i at undervise online samt at undervise børn med eksempelvis autisme, ADHD/ADD, angst, skolevægring m.m. De har altså de bedste forudsætninger for at give dit barn nærværende undervisning på det rigtige faglige niveau.

De voksne i Skolen Fri

Klaus, Skoleleder

Klaus er leder og initiativtager til Skolen Fri. Han er uddannet lærer og har undervist på friskole, privatskole, folkeskole, i specialklasser, i arresthus og hos VUC. Klaus har igennem hele arbejdslivet beskæftiget sig med elever, der ikke er gået den traditionelle skolevej.

Gitte, Daglig leder

Gitte er daglig leder hos Skolen Fri. Hun er uddannet lærer og har undervist på privatskole, friskole og folkeskole. Gitte har igennem arbejdslivet været meget optaget af børn og unges trivsel, at vejlede og guide dem til at finde deres vej i livet. Gitte bor i Hjørring sammen med sin familie.

Marianne, sekretær

Marianne har 28 års erfaring som sekretær indenfor skoleverden. Familie og venner bruger hun meget tid på. Marianne er glad for den danske natur og tager gerne billeder af den. Kan godt lide at se film/serier på sprogene thai, koreansk og kinesisk. Marianne bidrager altid med positivt humør.

Jeanette

Jeanette har 14 års erfaring som lærer, og har linjefag i natur/teknik, madkundskab og har et årskursus i dansk. Hun har i 2 år været frivillig på Børne Telefonen og har afsluttet Børnerådgiver forløbet på VIA. Jeanette holder af bæredygtig livsstil, børn, grøn mad og planter.

Nick

Nick er 29 år, uddannet folkeskolelærer og læser til dagligt tysk på Aarhus Universitet. Før han begyndte at studere igen, arbejdede han en del år som både folkeskole- og friskolelærer. Udover tysk har han også linjefag i engelsk og samfundsfag.

Naiomi

Naiomi har været lærer i 5 år. Derudover har hun arbejdet i rejsebranchen i 4 år, både i udlandet, i lufthavnen og på kontor i Danmark. Hun har matematik og idræt som linjefag og 5 års undervisningserfaring i kristendom og N/T.

Anne

Anne har linjefag i dansk, historie, kristendom og samfundsfag. Har i mange år haft egen hest og herigennem også erfaring som ridelærer. Hun har tidligere undervist på en folkeskole hvor hun også var undervisningsassistent til en mindre gruppe elever.

Anita

Anita er 47 år og bor i Vodskov med sin søn og 2 hunde. Hun er uddannet folkeskolelærer og har linjefagene matematik og natur/teknik. Desuden er hun også uddannet veterinærsygeplejerske og advokatsekretær og er deltidsansat på et Dyrehospital.

Ragna

Ragna har arbejdet I folkeskolen i 16 år og er linjefagsuddannet i dansk, engelsk og kristendom. Hun har desuden undervist i tysk i 14 år på mellemtrinnet. Ragna er kreativ og kan godt lide at arbejde med små videoer og egen produktion af materialer til undervisningen.

Jacob

Jacob er 57 år og har arbejdet som lærer i 15 år. Han har linjefag fra seminariet i dansk og engelsk og i musik fra universitetet. Han har også undervist i tysk, historie og samfundsfag. Jacob interesserer sig for musik, litteratur og spiller bl.a. Pokemon Go.

Hanne

Hanne er uddannet folkeskolelærer og it-vejleder. Hun har flere års undervisningserfaring i de fleste af skolens fag. Senest har Hanne taget en ”Master of ICT and Learning” ved Aalborg Universitet . Hun har humor og kan lide at inddrage forskellige kreative vinkler i sin undervisning.

Kirsten

Kirsten har været lærer siden 1997, med linjefag i dansk og engelsk, madkundskab og håndværk-design. Kirsten skriver meget, både egne undervisningsmaterialer og på en roman. Kirsten elsker at lave mad og at tegne, og hun er ved at lære at spille klaver.

Karen Marie

Karen Marie, også kaldt Kamma – og det må I også gerne gøre. Karen Marie har linjefag i dansk, samfundsfag, geografi og biologi, og er derudover uddannet ordblindeunderviser. Hun er vild med sine fag og kan ikke lade være med at følge med i udviklingen af dem.

Ida - er på barsel

Ida dimitterede i 2020 fra Københavns Professionshøjskole med linje fagene matematik, idræt og natur/teknologi. Hun har arbejdet på en skole på Østerbro efter lærerstudiet, og bor nu i Tyskland. Ida elsker at spille brætspil, kitesurfe og ride.

Lise

Lise er 38 år og blev uddannet lærer i 2008. Hun har linjefag i dansk, kristendom, historie og billedkunst. Hun har også undervist i engelsk og tysk. Lise er vild med brætspilshygge, kulturelle oplevelser og madpakkeudflugter med familie og venner.

Linda

Linda har været lærer i folkeskolen i 14 år. Hun har linjefag i matematik, geografi, kristendom, hjemkundskab, og meget erfaring i historie og tysk. Linda elsker at lytte/læse en god podcast/bog, at være kreativ, gå ture med hendes hund og være sammen med familie og venner.

Eva

Eva blev uddannet i 2003 (med linjefagene dansk, idræt, kristendom og tysk) og har undervist i folkeskole, friskole og på et 10. klassecenter. Desuden har hun en kandidat i pædagogisk sociologi fra DPU. Eva trives i naturen – såvel alene som med familien og hunden Bob.

Anne L.

Anne har 20 års erfaring som lærer i Holland, Inklusionscenter og Friskole. Hun arbejder også som coach og psykoterapeut, hvor hun hjælper mennesker i alle aldre med at få glæde og energi i deres liv og elsker at arbejder med mennesker, der er unikke og tænker ud af boksen.

Mads

Mads er uddannet folkeskolelærer på syvende år, med linjefag i matematik, natur/teknologi og billedkunst. Han elsker at tilegne sig ny viden, og har altid gang i et eller flere små kreative projekter, analogt eller digitalt. Mads er smilende og har en positiv tilgang til livet, med et drys af realisme.

Tine

Tine er uddannet tolk i engelsk, er lærer med linjefagene dansk og engelsk og har også en del af linjefaget tysk. Desuden er Tine certificeret Alkalær læseunderviser. Tine elsker at spille klaver og elguitar, og hun kan rigtig godt lide brætspil, bøger, film og labradoren Bella.

Rasmus

Rasmus er uddannet lærer og har arbejdet både på folkeskole og efterskole. Forinden havde han en fortid som instruktør/underviser i Forsvaret. Rasmus har matematik, idræt og madkundskab som linjefag, og har desuden undervisningserfaring med outdoor-fag.

Bitten

Bitten har over 20 års erfaring som lærer og linjefag i musik og billedkunst. Hun har undervist på friskoler og har lang erfaring med fagene dansk, matematik og engelsk. Hun har også arbejdet på et kunstmuseum, og så har hun en bachelor i videnskommunikation.

Ditte

Ditte har linjefag i historie, kristendomskundskab, natur/teknik og fysik/kemi. Derudover har hun en kandidat i Anvendt filosofi. Ditte bruger meget af sin fritid inden for natur og religion og lave undervisningsforløb hertil, men også at male, spille spil og se film med sine børn.

Bettina

Bettina har gennem 25 år undervist på folkeskole, privatskole, special-klasser og voksenundervisning. Bettina brænder for at gøre læring vedkommende og interessant for børn. Hun er også uddannet indenfor motion/bevægelse og glad for vandreture, rejser og naturoplevelser.

Dorte

Dorte har undervist mange år i folkeskole, privatskole og i ungdomsskoleregi og har linjefag i dansk, engelsk, idræt og billedkunst. Ud over at undervise har Dorte også drevet løbebutik og elsker at være fysisk aktiv i form af løb, vandring, vinterbadning og meget andet.

Suna

Suna har 23 års erfaring fra Folkeskolen, er uddannet lærer fra Skive Seminarum, og har undervist i de fleste fag. I sin fritid elsker Suna at spille golf, helst tidligt om morgenen, hvor man kan opleve en masse vilde dyr i naturen. Derudover styrketræner hun også et par gange i ugen.

Lisa

Lisa har arbejdet både indenfor det specialpædagogiske område og i grundskolen, og har erfaring inden for de fleste af skolens fag. Lisa bor med sin mand og deres tre børn. Lisa har mange interesser, som f.eks. papirkrea, DnD, brætspil, Lego, bagning, design og computerspil.

Ditte K.

Ditte er uddannet lærer og har 23 års erfaring i folkeskolen. Hun har linjefag i dansk, musik, billedkunst, håndværk og design. Elsker at undervise. Fritiden bruges på yoga og strikdesign, og så indtager hun en masse te og chokolade. Ditte underviser også på en SIND-skole.