Mød os herunder

Hos Skolen Fri undervises eleverne af en række velforberedte og dedikerede lærere, som alle er seminarieuddannede. Samtidig er de efteruddannet i at undervise online samt at undervise børn med eksempelvis autisme, ADHD/ADD, angst, skolevægring m.m. De har altså de bedste forudsætninger for at give dit barn nærværende undervisning på det rigtige faglige niveau.

De voksne i Skolen Fri

Klaus

Klaus er leder og initiativtager til Skolen Fri. Han er uddannet lærer og har undervist på friskole, privatskole, folkeskole, i specialklasser, i arresthus og hos VUC. Klaus har igennem hele arbejdslivet beskæftiget sig med elever, der ikke er gået den traditionelle skolevej.

Jeanette

Jeanette har 14 års erfaring som lærer, og har linjefag i natur/teknik, madkundskab og har et årskursus i dansk. Hun har i 2 år været frivillig på Børne Telefonen og har afsluttet Børnerådgiver forløbet på VIA. Jeanette holder af bæredygtig livsstil, børn, grøn mad og planter.

Diana

Diana Persson er 43 år og bor i Vordingborg. Diana har linjefag i Engelsk, matematik, religion og specialpædagogik. Senere har hun taget en efteruddannelse i dansk som andet sprog.

Nick

Nick er 29 år, uddannet folkeskolelærer og læser til dagligt tysk på Aarhus Universitet. Før han begyndte at studere igen, arbejdede han en del år som både folkeskole- og friskolelærer. Udover tysk har han også linjefag i engelsk og samfundsfag.

Naiomi

Naiomi har været lærer i 5 år. Derudover har hun arbejdet i rejsebranchen i 4 år, både i udlandet, i lufthavnen og på kontor i Danmark. Hun har matematik og idræt som linjefag og 5 års undervisningserfaring i kristendom og N/T.

Anne

Anne har linjefag i dansk, historie, kristendom og samfundsfag. Har i mange år haft egen hest og herigennem også erfaring som ridelærer. Hun har tidligere undervist på en folkeskole hvor hun også var undervisningsassistent til en mindre gruppe elever.

Anita

Anita er 47 år og bor i Vodskov med sin søn og 2 hunde. Hun er uddannet folkeskolelærer og har linjefagene matematik og natur/teknik. Desuden er hun også uddannet veterinærsygeplejerske og advokatsekretær og er deltidsansat på et Dyrehospital.

Ragna

Ragna har arbejdet I folkeskolen i 16 år og er linjefagsuddannet i dansk, engelsk og kristendom. Hun har desuden undervist i tysk i 14 år på mellemtrinnet. Ragna er kreativ og kan godt lide at arbejde med små videoer og egen produktion af materialer til undervisningen.

Jacob

Jacob er 57 år og har arbejdet som lærer i 15 år. Han har linjefag fra seminariet i dansk og engelsk og i musik fra universitetet. Han har også undervist i tysk, historie og samfundsfag. Jacob interesserer sig for musik, litteratur og spiller bl.a. Pokemon Go.

Hanne

Hanne er uddannet folkeskolelærer og it-vejleder. Hun har flere års undervisningserfaring i de fleste af skolens fag. Senest har Hanne taget en ”Master of ICT and Learning” ved Aalborg Universitet . Hun har humor og kan lide at inddrage forskellige kreative vinkler i sin undervisning.

Kirsten

Kirsten har været lærer siden 1997, med linjefag i dansk og engelsk, madkundskab og håndværk-design. Kirsten skriver meget, både egne undervisningsmaterialer og på en roman. Kirsten elsker at lave mad og at tegne, og hun er ved at lære at spille klaver.

Karen Marie

Karen Marie, også kaldt Kamma – og det må I også gerne gøre. Karen Marie har linjefag i dansk, samfundsfag, geografi og biologi, og er derudover uddannet ordblindeunderviser. Hun er vild med sine fag og kan ikke lade være med at følge med i udviklingen af dem.

Josefa

Josefa har været lærer i 5 år i folkeskolen. Hendes linjefag er dansk, engelsk, specialpædagogik og billedkunst, og hun har erfaring i at undervise i de fleste fag. Josefa elsker at variere undervisningen og går bl.a. meget op i meditation og personlig udvikling.

Line, skolesekretær

Line er uddannet kontorassistent, har de seneste mange år arbejdet som sekretær ved Aarhus Business College og som skolesekretær i Folkeskolen. Lever et udadvendt og socialt liv, men elsker også at hygge mig med gode bøger, strikke, drikke kaffe og give den gas i haven.

Ida

Ida dimitterede i 2020 fra Københavns Professionshøjskole med linje fagene matematik, idræt og natur/teknologi. Hun har arbejdet på en skole på Østerbro efter lærerstudiet, og bor nu i Tyskland. Ida elsker at spille brætspil, kitesurfe og ride.

Lise

Lise er 38 år og blev uddannet lærer i 2008. Hun har linjefag i dansk, kristendom, historie og billedkunst. Hun har også undervist i engelsk og tysk. Lise er vild med brætspilshygge, kulturelle oplevelser og madpakkeudflugter med familie og venner.

Linda

Linda har været lærer i folkeskolen i 14 år. Hun har linjefag i matematik, geografi, kristendom, hjemkundskab, og meget erfaring i historie og tysk. Linda elsker at lytte/læse en god podcast/bog, at være kreativ, gå ture med hendes hund og være sammen med familie og venner.