Mød os herunder

Hos Skolen Fri undervises eleverne af en række velforberedte og dedikerede lærere, som alle er seminarieuddannede. Samtidig er de efteruddannet i at undervise online samt at undervise børn med eksempelvis autisme, ADHD/ADD, angst, skolevægring m.m. De har altså de bedste forudsætninger for at give dit barn nærværende undervisning på det rigtige faglige niveau.

De voksne i Skolen Fri

Klaus

Klaus er leder og initiativtager til Skolen Fri. Klaus bor lige udenfor Aalborg, er uddannet lærer og har undervist på friskole, privatskole, folkeskole, i specialklasser, i arresthus og hos VUC.

Jeanette

Jeanette er 57 år, har været lærer i 12 år og bor i Århus. Hendes linjefag er dansk, madkundskab og natur/teknik. Hun er rådgiver på BørneTelefonen og starter til august på børnerådgiveruddannelsen hos VIA.

Diana

Diana Persson er 43 år og bor i Vordingborg. Diana har linjefag i Engelsk, matematik, religion og specialpædagogik. Senere har hun taget en efteruddannelse i dansk som andet sprog.

Nick

Nick er 29 år, uddannet folkeskolelærer og læser til dagligt tysk på Aarhus Universitet. Før han begyndte at studere igen, arbejdede han en del år som både folkeskole- og friskolelærer. Udover tysk har han også linjefag i engelsk og samfundsfag.

Naiomi

Naiomi har været lærer i 5 år. Derudover har hun arbejdet i rejsebranchen i 4 år, både i udlandet, i lufthavnen og på kontor i Danmark. Hun har matematik og idræt som linjefag og 5 års undervisningserfaring i kristendom og N/T.

Anne

Anne har linjefag i dansk, historie, kristendom og samfundsfag. Har i mange år haft egen hest og herigennem også erfaring som ridelærer. Hun har tidligere undervist på en folkeskole hvor hun også var undervisningsassistent til en mindre gruppe elever.

Anita

Anita er 47 år og bor i Vodskov med sin søn og 2 hunde. Hun er uddannet folkeskolelærer og har linjefagene matematik og natur/teknik. Desuden er hun også uddannet veterinærsygeplejerske og advokatsekretær og er deltidsansat på et Dyrehospital.

Ragna

Ragna har arbejdet I folkeskolen i 16 år og er linjefagsuddannet i dansk, engelsk og kristendom. Hun har desuden undervist i tysk i 14 år på mellemtrinnet. Ragna er kreativ og kan godt lide at arbejde med små videoer og egen produktion af materialer til undervisningen.

Synne-Louise

Synne er 31 år og fra Norge. Hun har linjefag i musik, engelsk, historie og er udøvende musiker. Synne har erfaring med at undervise i alle fag, også i specialklasser. Synne elsker at inddrage leg og musik i undervisningen, og har fokus på det hele menneske.

Annette

Annette er 36 år, har været lærer i 10 år og har linjefag i dansk og engelsk og har undervisningserfaring i naturfag og krea. Annette er vild med børn og psykologi og arbejder for at skolen skal være god for alle. Hjemme arbejder hun med selvforsyning og skriver en bog.

Hanne

Hanne er uddannet folkeskolelærer og it-vejleder. Hun har flere års undervisningserfaring i de fleste af skolens fag. Senest har Hanne taget en ”Master of ICT and Learning” ved Aalborg Universitet . Hun har humor og kan lide at inddrage forskellige kreative vinkler i sin undervisning.

Kirsten

Kirsten har været lærer siden 1997, med linjefag i dansk og engelsk, madkundskab og håndværk-design. Kirsten skriver meget, både egne undervisningsmaterialer og på en roman. Kirsten elsker at lave mad og at tegne, og hun er ved at lære at spille klaver.

Karen Marie

Karen Marie, også kaldt Kamma – og det må I også gerne gøre. Karen Marie har linjefag i dansk, samfundsfag, geografi og biologi, og er derudover uddannet ordblindeunderviser. Hun er vild med sine fag og kan ikke lade være med at følge med i udviklingen af dem.

Jannie

Jannie er 48 år og vores skolesekretær. Hun er uddannet kontorassistent og har arbejdet 14 år på kontor, flere forskellige steder, sidst 7 år på Aalborg Universitet. Jannie bruger meget af sin fritid på at sy/strikke, af genbrugs materialer, og skabe smukke anvendelige ting.