Skolen Fri, dit online alternativ til folkeskolen

Skolen Fri er Danmarks største online skole. Vi har små klasser fra 0. til 10. klasse, fokus på faglighed og plads til alle. Vi underviser bl.a. hjemmeskolede børn og med struktur og læring skaber vi også overskud hos børn, der har det svært i folkeskolen.

Vi ved, det er vigtigt med en hurtig løsning. Derfor kan dit barn starte i en klasse hos os alle mandage i skoleåret. Få fuldt skema for kun 1.700 kr. pr. måned – uden binding og med en GRATIS prøveuge.

Tilmeld dit barn til næste startdato:

Struktur og læring der skaber trivsel og overskud​

Den online skole giver dit barn mulighed for at lære i trygge omgivelser derhjemme, uden de typiske impulser og forstyrrelser fra en traditionel skole. Det giver barnet energi til at være mere social efter skoletid og hjælper mod isolering derhjemme grundet manglende overskud.

Samtidig styrkes deres sociale færdigheder, da de stadig er en del af et fællesskab gennem klasser og klasseundervisning. Hos Skolen Fri har barnet færre timer foran en skærm sammenlignet med børn i en almindelig folkeskole. Dette kan være fordelagtigt for dit barns trivsel og sundhed på lang sigt.

Oplev en bedre hverdag med et gladere, dygtigere og mere socialt barn, der får lyst til at lære.

Sådan fungerer den online undervisning

Hos Skolen Fri underviser uddannede lærere dit barn hver dag i et fast skema med alle folkeskolens fag. Der er få børn i klasserne og vi tager ofte udgangspunkt i børnenes interesser. Dit barn kan følge det klassetrin, der passer til hans eller hendes niveau. Skolen Fri har klasser på alle klassetrin fra 0. til 10. klasse.

Både privatpersoner, folkeskoler, andre skoler og kommuner kan indskrive et barn hos Skolen Fri.

Er du forældre, kan du finde vores priser her. Skal du indskrive et barn gennem en offentlig institution, kan du finde priserne for kommuner, uddannelsesinstitutioner og opholdssteder her.

Tilmeldningsformular

I udfylder formularen
og dit barn tilmeldes

velkomstbrev

I modtager et velkomstbrev
med praktiske informationer

Online møde

I får en introduktion og
gennemgang af platformen

Prøveuge

Jeres prøveuge starter,
hvis har ønsket dette

Online undervisning

Dit barn undervises i
sit ugentlige skoleskema

Skolen Fri er også for dit barn

Hjemmeunderviser du dit barn, eller overvejer du det? Har dit barn en diagnose, skoleproblemer eller skolevægring, som gør, at han eller hun ikke følger folkeskolens traditionelle undervisning? Eller er der en helt anden grund til, at dit barn har brug for nye rammer for undervisningen?

Online undervisning kan benyttes ifm. hjemmeskoling eller som vejen tilbage til hverdagen i den almindelige skole. Hos os er der børn med alle baggrunde og forskellige behov – og vi har plads til alle, også dit barn.

Vores lærere er alle seminarieuddannede og efteruddannes i at undervise online samt undervisning af børn med autisme, angst, ADHD/ADD mv. Det betyder, at vi tager hånd om lige netop dit barn og sørger for, at den online undervisning passer til ham eller hende.

Online Skole

Samarbejde med kommuner
og institutioner

Er du fra en kommune, en uddannelsesinstitution eller et opholdssted? Så er du meget velkommen til at kontakte os for et samarbejde. Vi hjælper gerne børnene videre i samarbejde med jer, hvad end de er helt eller delvist borte fra jeres tilbud i en periode eller er omfattet af sygeundervisning.

Se hvad folk siger om Skolen Fri

Birgitte
Læs mere
Et fantastisk tilbud til vores dreng med skoleværing. Der bliver taget godt imod, undervisningen er i top og lærerne er meget imødekommende og engagerede. Der er ro, tryghed og rummelighed i undervisningen, som gør at vores dreng har lyst til at deltage i den - på trods af massiv skoleværing i folkeskolen. Teknisk fungere det også super fint.
Stine
Læs mere
Vi har haft vores 9-årige datter på prøve-uge på Skolen Fri med stor succes. Vi oplevede virkelig høj kvalitet på alle områder. Undervisningen var virkelig god med søde, dygtige og ekstremt tålmodige underviser med et imponerende engagement. Fagligt var niveauet helt perfekt, og det var indholdsrige timer, hvor vores datter lærte nyt hver dag. Desuden virkelig fine rammer. Vi var overrasket over, hvor godt det fungerer med alt det tekniske. Vores datter kunne hurtigt finde ud af det hele selv. Kan varmt anbefale Skolen Fri.
Vivi
Læs mere
Min søn har haft et rigtig godt år i 8 kl på skolen fri , han har haft brug for ro og har ikke haft noget stort pres fra skolens side af , her bliver man taget hvor man er og lyttet til en. En fantastisk online skole .
Timu
Læs mere
Vores datter har angst og har haft det svært i den almindelige folkeskoleklasse med 28 elever. Her på Skolen Fri har hun haft mulighed for at blive hørt/set uden at blive vurderet som "den stille pige". Meget kompetente undervisere. Ville ønske at flere hørte om Skolen Fri. Tak for jer.
Susann
Læs mere
Min datter fik det rum til at kunne trække vejret, som hun havde brug for, efter flere år med mobning i folkeskolen. Hun var meget stresset, da hun startede på Skolen Fri. Efter blot 2 måneder har vi fået en pige tilbage til at være det glade væsen, som hun altid tidligere har været. Så mange tak for det.
Malan
Læs mere
Min søn, som er autist, begyndte i Skolen Fri som en sidste udvej, da han led af svær skolevægring. Det blev en helt igennem god oplevelse. Undervisningen er effektiv og tilrettelagt efter børnenes behov, og der er plads til børn, der deltager på alle niveauer. Skolen får min varmeste anbefaling.
Zia
Læs mere
Vi er rigtig glade for Skolenfri - vi har ingen stress med at komme op om morgenen og ud af døren hvilket har gjort alverden til forskel for vores barn. Han er bare meget gladere. Altid hurtig og venlig respons og dygtige lærere. Anbefalinger herfra.
Malene
Læs mere
Min søn har autisme og mødte hverken forståelse, anerkendelse, indsigt eller hensyn i folkeskolen, hvilket førte til skolevægring og depressionslignende symptomer. Han startede op på vores initiativ i Skolen Fri, idet folkeskolen ikke kunne tilbyde passende sygeundervisning. Det har været nogle fantastiske uger. Sønnen går glad i skole hver dag (online) og er utroligt lettet over at kravene er tilpasset ham, samt at han er præcis ligesom alle andre i klassen. Her stikker han ikke ud. Tak for jer. Nu skal vi bare have skoler og kommuner til at vågne op, så alle skolevægrende børn får mulighed for præcis den løsning, der passer barnet bedst.
Daniel
Læs mere
Meget kompetent undervisning på en gnidningsfri digital platform. Vores søn har oplevet, at “lærererne har været rigtig, rigtig søde.” Vi har været godt tilfredse hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger herfra.
Karen
Læs mere
Let og hurtig opstart. Fleksibel og imødekommende. Kompetente lærere. Vores varmeste anbefalinger.
Heidi
Læs mere
Søde og dygtige lærere. Super fin idé, hvis man ikke vil stå for al undervisning selv.
Kaare
Læs mere
Så lykkedes det endeligt at finde et skoletilbud der passer til vores søn. Han er nu indskrevet i “Skolen Fri”. Han har været i mistrivsel i meget af de 4,5 år han har gået i skole. Nu er han blevet glad igen og kan overskue sin skoledag. Jeg spurgte ham inden han startede i “Skolen Fri”, hvordan den perfekte skole så ud for ham. Hans svar var at det var et sted hvor lærerne ikke råbte. Hvor der var ro og hvor han først skulle starte kl 9:00. I “Skolen Fri” undervises eleverne online. De har 2 lektioner om dagen. Han starter kl. 8:30. Har frikvarter kl. 9:00. Næste lektion starter kl. 9:10 og slutter kl 9:40. Det er muligt at tilkøbe ekstra eneundervisning, hvis vi synes der er brug for det.
Loona
Læs mere
Fantastisk skole-tilbud. Min datter har gået på tre skoler, både kommunale skoler og en steiner skole. Alle skoler har endt ud i kæmpe mistrivsel. Nu hvor hun går hos Skolen Fri, er lysten til læring tilbage, hun glæder sig til undervisningen og lærer meget mere end på de fysiske skoler. Rammerne er tilpasset barnet, så hun nu udvikler sig, ikke bare fagligt, men også hendes angst er mindsket markant. Hun tør at være deltagende i timerne, og er ikke længere bange for fejle. Skolen Fri er det bedste alternativ til en skole, i min optik. Vi er så glade for skolen, og lærerne er forstående, rolige og tilrettelægger undervisningen ud fra børnenes interesser.
Donna
Læs mere
Det er et stort skridt at melde sit barn ud af folkeskolen, men det er helt klart det rigtige valg. Efter en folkeskole med 75 i klassen ( du har ikke læst forkert ), mobning og uro på privatskole og masser af test på sidste privatskole, trives vores datter bedre nu med online undervisning, end hun har gjort i den almindelige skole i flere år. Tak til Skolen Fri fordi I findes. Tak fordi I altid er hjælpsomme og har givet min datter lysten til at gå i skole igen.
Nickolinne
Læs mere
Vi har kun positivt at sige om Skolen Fri. Vores dreng på nu 14 år begyndte i stigende grad, at mistrives i det normal skolesystem og vi havde virkelig brug for et alternativ. Det fandt vi heldigvis i Skolen Fri, hvor undervisningen foregår online med udgangspunkt i elevernes individuelle situation. For vores dreng betød det fx, at han blev imødekommet på hans behov for, at deltage i undervisningen med slukket videokamera og mikrofon, det meste af tiden. Det var en enorm lettelse for ham, at blive mødt med åbne arme, forståelse og accept af hans situation fra skolens side, så han kunne slappe af og opleve tryghed i undervisningen. Det har betyder verden til forskel for hans trivsel og læringslyst. Skolens professionalisme og store erfaring med håndtering af elever i mistrivsel, har været exceptionel og vi giver vores varmeste anbefalinger til Skolen Fri. Det er vitterligt et fleksibelt skoletilbud, der kan rumme forskelligheder og har enorm hjertevarme overfor elever samt forældre. Tusind tak for Jer.
Melissa
Læs mere
Vores datter har været mere end tilfreds med undervisningen, samt os, som forældre. Kan kun anbefales!
Mette
Læs mere
Skolen Fri var et fantastisk tilbud i en periode, hvor der ikke var andre muligheder for mit barn, som var deltidssygemeldt. Imødekommende mennesker hos Skolen Fri, og et barn som er tilbage i skole igen, hvor han er med på alle områder, både fagligt og socialt. Vil klart anbefale Skolen Fri.
Mia
Læs mere
Nemt at benytte og søde undervisere. God undervisning med behagelige og dygtige lærere. Helt igennem pengene værd på alle fronter.

Kontakt Skolen Fri

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, hvordan Skolen Fri kan hjælpe dit barn? Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 72 15 45 45 alle hverdage fra kl. 8.30-17.